Go to wishlist Önskelista

Kundvagn

Your cart is currently empty

Escrow-konto

Finansiel spærringskonto er en bankkonto, der opbevares hos en neutral og økonomisk pålidelig tredjepart, den spærrede agent, Factory Wallet Service BV. Deponeringsagenten udbetaler kun pengene på deponeringskontoen på grundlag af en aftale mellem køber og sælger.

ESCROW-KONTRAKT

- Frigivet sikkerhed ved levering
- Allerede i praksis i banken
- Handel over internettet
- Betalingssikkerhed for spærrede kontrakter
- Software
- Retlige domme
- Udarbejder deponering

Sikkerhed givet ved levering

Med en escrow-kontrakt indgås aftaler, hvor den ene part skal levere den anden. Denne levering er outsourcet til en tredje uafhængig part. Leveringen kan vedrøre:


penge til leje;
aktier eller værdifulde dokumenter
varer, indkøb osv.


Dette handler om at sikre, at leveringen faktisk udføres på den korrekte kontraktdato. Således behøver begge involverede parter ikke bekymre sig om, hvorvidt den bliver henrettet. Tredjeparten har fået kontraktligt ansvar gennem kontrakten til effektivt at udføre de ulovlige indgåede aftaler. På denne måde sikres det, at tingene faktisk gøres til tiden. Hvilke forskellige typer er der?

Allerede i praksis i banken

Mange banker giver dig mulighed for at deponere penge gennem indskudsmaskinen på det lokale kontor. For at gøre dette tæller du normalt beløbet på forhånd og placerer sedlerne i maskinen. Så du ved nøjagtigt, hvor meget du vil deponere, og med det kan du kontrollere, om enheden tæller det samme beløb. Det kan ske, at en bestemt note ikke genkendes, så 9 i stedet for 10 hundrede tælles. I det øjeblik er enheden lukket, og du kan ikke nå den. Da det er dine penge, og det korrekte beløb også skal angives, kan du annullere depositummet, som åbner enheden igen. Du får tilbagebetalt det nøjagtige beløb, du har lagt i det. Dette er som et spørgsmål om tillid, hvor du giver pengene til maskinen og også kan få dem tilbage. Hvis beløbet er korrekt, kan du få det deponeret på din konto. Dette er den bankdeponering, der anvendes i praksis, hvorved ingen specifik kontrakt underskrives.

Handel over internettet

Vi foretager alle mange køb over internettet, og vi har tillid til, at betalinger er pålidelige, og at købet faktisk kommer. Overvej for eksempel at købe ting via en webshop eller finde en billig billet via internettet. I så fald er der et link, der sendes til dig af webshoppen. Det giver dig mulighed for at betale. Bemærk, at det er dit eget betalingsvalg, så du er fri til at overføre penge med kreditkort, Paypal eller din regelmæssige checkkonto. Dette gøres via en tredjepart. I dette tilfælde drejer det sig om gensidig bekræftelse, hvorved ordren betales og leveres via tredjepart. Dette kaldes også intern escrow-kontrakt, så forretning kan gøres online. Bemærk, at din firewall er opdateret, og at du ikke giver nogen oplysninger, hvis du ikke har anmodet om det.

Betalingssikkerhed for spærrede kontrakter

I international handel er det ofte et diskussionspunkt, lever først og betal derefter eller betal først og lever derefter. Vi ser dette regelmæssigt hos Factory Wallet Service BV. Især i lande, der ofte har et tvivlsomt ry. En spærring er selvfølgelig en passende løsning. Dette anvendes ofte til handel med varer som kobber, guld, cobalt, nikkel osv.

Nogle virksomheder er store og lejer store bygninger eller bestemte etager. Derudover er der regninger, der skal betales og skal betales til tiden. Sandsynligheden for betalingsrestancer skal være nul for at undgå forretningsrisici. Til dette formål deponeres et beløb hos en tredjepart til dækning af udgifterne i et antal måneder. På denne måde kan betalinger altid foretages. Overvej for eksempel en civilretlig notar, der udfører denne deponeringsforpligtelse på det rigtige tidspunkt. Dette holder virksomheden i gang, og der er ingen grund til at bekymre sig om rettidige betalinger.

programvara

Koder som ger åtkomst till programvara förvaras ofta hos en tredje part för att skydda företaget. Tänk på källkoder eller källkoder, som är nödvändiga för att köra teknisk programvara. Ändå kan problem uppstå med den programvaran, vilket kräver åtgärder. För att skydda koden måste den lagras någon annanstans, eftersom dess förlust (på grund av omständigheter) kan medföra höga kostnader. Förutom programvara kan detta också gälla texter, mönster, manus eller idéer som kan användas för att tjäna pengar. Genom att sätta fastigheten i säkerhet hos en tredje part kan ingenting göras med den, men äganderätten och eventuell upphovsrätt är tydliga.

Domstolsdomar

Om en fällande dom innebär ekonomisk ersättning till offren kommer de rättsliga myndigheterna att inrätta en depåfond. Den misstänkta betalar den obligatoriska påföljden, varefter rättsväsendet som tredje part administrerar pengarna för betalning till offren. På detta sätt elimineras förövaren med en enda betalning, förutom att rättsväsendet kan ersätta alla enskilda offer.

Förbered Escrow

Det finns många områden där det kan vara användbart och nödvändigt att skapa ett spärravtal. Detta innebär att avtal mellan två parter görs konkreta och realiseras av en oberoende utomstående. Se alltid till att sådana kontrakt tas med lämpliga ansvarspersoner och att det finns tillräckligt med vittnen. På detta sätt kan kontraktet erbjuda hundraprocentig säkerhet för uppgörelsen av de avtal som gjorts vid den överenskomna tiden. Låt en expert hjälpa dig vid behov att lägga ner saker på papper så att de grundläggande principerna och villkoren är tydliga för de tre parterna.

© Factory Wallet Service BV